Min. vzdálenost mezi cache...
Publikováno 09 srpen 2008 - 1:45
Publikováno 09 srpen 2008 - 9:18
Publikováno 09 srpen 2008 - 9:42
Publikováno 09 srpen 2008 - 11:46
Publikováno 15 říjen 2008 - 22:00
Publikováno 15 říjen 2008 - 22:06
profator napsal/a:
Ahoj, nevím jestli na to někdo z revieweru zareaguje, ale v sobotu 11. jsem zakládal novou keš a do dneška čeká na schválení a to mě příjde dost. Nevím jakej je teď nával, ale takhle dlouho to ještě nikdy netrvalo.
Na rozdíl od hub,teď rostou keše jako ...... po dešti:D My čekali na konci září na schválení 4 dny,takže je toho asi pořád dost a dost.
Publikováno 15 říjen 2008 - 23:53
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 16 říjen 2008 - 6:58
Publikováno 16 říjen 2008 - 7:09
Jen technická poznámka: vážně něčemu vadí, když je keš schválená třeba až po 14 dnech? Vždyť jí to přece na kvalitě, hodnocení, počtu návštěv, ani ničem jiném neubere ...profator napsal/a:
Ahoj, nevím jestli na to někdo z revieweru zareaguje, ale v sobotu 11. jsem zakládal novou keš a do dneška čeká na schválení a to mě příjde dost. Nevím jakej je teď nával, ale takhle dlouho to ještě nikdy netrvalo.
Publikováno 16 říjen 2008 - 9:51
Mimon_team napsal/a:
Jen technická poznámka: vážně něčemu vadí, když je keš schválená třeba až po 14 dnech? Vždyť jí to přece na kvalitě, hodnocení, počtu návštěv, ani ničem jiném neubere ...
jj, přesně tak.
Člověk je sice nedočkavý až ta jeho pípne, ale zas je v tom trocha vzrušení, když člověk čeká.
Publikováno 16 říjen 2008 - 11:22
Moc dobře vím o jakých keších mluvíš. Ale zde to je jinak než si myslíš. Ta druhá, tradiční, sem byla přesunuta tak trochu z "donucení" autora lovci, neb původní místo se ukázalo jako nevhodné. A na druhou stranu-jeho provedení krabičky je originálnější než to druhé, takže to nijak nevadí, nee?Roman_Jaromer napsal/a:
Jo, taky by mi nevadilo, kdyby jich už tolik nerostlo ;-)
Ovšem v některých případech bych dal vzdálenost alespoň půl kilometru... Docela mě dostaly dvě kešky teď v Praze pod Vítkovem. Obě věnované vlakům, obě v úplně stejném objektu (stejný úkryt), jen krabička vypadala jinak. Jen jsou od sebe 270 m. Sice jsem tak získal dva body místo jednoho, ale na druhou stranu mi to nic jiného nedalo...
PS.: Nechtějte po mně, o které se jedná, to bych u jedné trochu moc radil...
Publikováno 16 říjen 2008 - 11:26
Publikováno 16 říjen 2008 - 14:52
Publikováno 23 říjen 2008 - 6:35
Publikováno 23 říjen 2008 - 6:44
Publikováno 23 říjen 2008 - 6:57
Publikováno 23 říjen 2008 - 7:16
Publikováno 23 říjen 2008 - 14:18
Pokud bych měl uvést nějako statistiku toho, co nejčastěji chybí či je chybně, tady je:
1. domovské souřadnice autora chybí - nejfrekventovanější chyba - je to až neuvěřitelné, ale tato věc, která by se měla zadávat při registraci na GC.com (je to tam jako doporučené, aby si autor snáze mohl hledat keše kolem domova), 90% začátečníkům při 1.publikaci chybí. Přitom jde o věc užitečnou nejen pro nás (bez toho nemůžeme posoudit, zda nemá kešku moc daleko), ale i pro daného cachera (na My account hledání nejbližších keší od domov.souřadnic, maskování už nalezených...)
2. skrytý final waypoint, pokud nejde o kešku tradiční - opět velmi časté, přitom je přeci jasné, že právě kvůli kolizím, což je jeden z nejčastějších problémů a případného neschválení, pozici kešky potřebujeme mít v systému trvale zadánu
3. terén 1*=vozíčkáři. Také časté, i když to není důvodem zpoždění publikace, ale upozornění - když má keška terén 1*, měla by být dostupná vozíčkářům, čili by měl být daný atribut užit, jinak terém nemůže být 1*
4.záměna W-E - též časté, že cacheři ponechájí západní délku (výchozí, pro USA) a kešku tak utopí v Atlantiku, přitom stačí pohled na mapu v listingu a modrá plocha napoví, že je někde chyba
5. popletení typů waypointů stage of multi / question to answer / reference point... - stačí přečist toto a měli by mít všichni jasno
Tak to jsou asi nejzákladnější a stále se opakující chyby, tak třeba se z nich někdo kdo čte fóra poučí
Publikováno 23 říjen 2008 - 15:13
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů